BDO

Hjem » BDO

Annonsebilde_eiendom_bdo

Revisjons- og rådgivningsselskapet BDO

Vårt kontor er et av de ledende revisjons- og rådgivningsselskaper i Drammen. Våre kunder finnes i de fleste bransjer og varierer fra små bedrifter til større konsern.

Våre ansatte ved Drammenskontorene har lang erfaring og gode kunnskaper om lokale forhold. Oppdragsansvarlig revisor er personlig engasjert i det enkelte oppdrag slik at kommunikasjonslinjene mellom kunde, medarbeider og partner blir korte, relasjonene tette, og oppdraget utført på en optimal måte. Våre kunder blir betjent av revisjonsteam med langsiktig personsammensetning. I tillegg til kontoret i Drammen, har vi avdelingskontor i Sigdal og Holmestrand.

Forretningsområder:
Foruten revisjon av private og offentlige virksomheter, yter vi bistand i forbindelse med skatte- og avgiftsspørsmål, omorganisering, kjøp og salg av bedrifter, fusjon, fisjon, økonomiske vurderinger, borevisjon og andre granskningsoppgaver samt tilbyr deg praktisk informasjon om viktige nyheter og endringer.

BDO har fra og med våren 2013 og økt sine satsningsområder til å gjelde regnskap. Regnskap tilbyr tradisjonelle regnskapstjenester og outsourcing av lønn- og økonomifunksjoner.

 

Adresse: Kniveveien 31
3036 Drammen

Tlf: 32 88 21 50
Faks: 32 88 21 90

E-post: [email protected]

http://www.bdo.no/

 

bdo